Обувки, изящни тоалети и още обувки! Щом чуем името ,

...
Обувки, изящни тоалети и още обувки! Щом чуем името ,
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър говори за стила си от 1987 г. до днес

Обувки, изящни тоалети и още обувки! Щом чуем името, в съзнанието ни изникват някои от най-емблематичните визии, с които сме я виждали в сериала „ Сексът и градът “, на аления килим а към този момент и в продължението.

С помощта на стилното издание “Vogue” Сара Джесика Паркър ни развежда през персоналния си жанр през годините, като не пести рецензията си към тогавашните избори, които е правила в фешън отношение. Актрисата ни припомня да не бъркаме персоналния й жанр с този на героинята й, въпреки от време на време да е вмъквала по нещо свое към облика й. По това време Джесика Паркър пазари най-вече в магазините за втора ръка.

„ Кари е доста по-смела от мен във връзка с визията “, споделя Паркър пред „ Vogue “. „ Тя има доста по-дълбока връзка с модата и е по-изискана. “

Във видеото тя си спомня за гигантската птица, която носи на главата си за сватбената сцена от кино лентата от 2008 година, в която е с рокля на Vivienne Westwood. „ Когато видях тази птица, си помислих, че цветовете са толкоз превъзходни “, споделя Паркър. „ Щом пристигнах на фотоси с нея, режисьорът Майкъл Патрик Кинг ме попита: „ Защо има птица на главата си? “ – спомня си актрисата с усмивка.

Джесика Паркър споделя за иконичната бяла пола пачка на Кари Брадшоу, както и за неподправената и трогателна реакция на децата й към последната й корица на „ Vogue “.

Едно е несъмнено - можем да слушаме обичаната актриса по какъв начин приказва за тоалетите си дълго, без да ни омръзне. Предлагаме ви да не пропускате да хвърлите по едно око на това закачливо видео, което с изключение на с многообразие от тоалети, е подправено и с щипка комизъм.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР