Обслужване на застрахователни договори онлайн осигурява обновения портал на Дженерали(снимка:

...
Обслужване на застрахователни договори онлайн осигурява обновения портал на Дженерали(снимка:
Коментари Харесай

Дженарали въвежда онлайн обслужване на застраховките


Обслужване на застрахователни контракти онлайн обезпечава актуализирания портал на Дженерали
(снимка: CC0 Public Domain)

О бновен потребителски портал на Дженерали Застраховане АД разрешава на клиентите да заплащат вноски и да възобновяват застрахователните си полици напълно онлайн. Порталът и приложението са създадени от софтуерната компания Софтуер Груп, в сходство със тактиката за дигитализиране на Дженерали.

Всички консуматори на Дженерали, които имат подписана лавица Каско, Гражданска отговорност, Домашно имущество или пакет Автогрижа, в този момент могат да ръководят застрахователното си портфолио в действително време през интуитивния онлайн портал „ My Generali ”. Проектът е част от новаторска платформа за продажба и ръководство на застраховки през цифрови канали, създадена от Софтуер Груп.
още по тематиката
С актуализирания портал клиентите на Дженерали ще получат бързо и несъмнено онлайн обслужване по техните застрахователни контракти, акцентира Радослав Димитров, изпълнителен шеф и член на УС на Дженерали Застраховане АД.

„ Пандемията от COVID-19 трансформира дигитализацията на застрахователните услуги в безспорна нужда и форсира смяната в потребителските настройки и държание, което ще окаже дълготраен резултат върху промишлеността ”, разяснява Калин Радев, основен изпълнителен шеф на Софтуер Груп.

Потребителите на портала могат да реализират онлайн заплащания, които следват стандарти за сигурност на Visa и Mastercard. Предвижда се в идващите етапи на плана, да бъдат имплементирани функционалности, които разрешават закупуване на полици през онлайн портала и посредством мобилно приложение, заплащане посредством ePay, както и опция клиентите да завеждат вреди и да наблюдават статуса им.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР