Общоприето е, че мъжете, избирайки съпруга, подсъзнателно търсят момиче, което

...
Общоприето е, че мъжете, избирайки съпруга, подсъзнателно търсят момиче, което
Коментари Харесай

4 мъжки зодии, които имат нужда не от жена, а от майка

Общоприето е, че мъжете, избирайки брачна половинка, подсъзнателно търсят момиче, което наподобява на майка им. Но има и такива, които изцяло придвижват държанието на капризни синове в фамилния живот и от време на време, до момента в който играят на компютърни игри, викат на жена си: „ Мамо, гладен съм! “. Под какви съзвездия са родени тези мъже?

Мъж Телец
Земното момче боготвори майка си. И постоянно е мечтало да срещне момиче, което да я размени... Е, не изцяло, само че най-малко ненапълно. Телецът желае да разхвърля чорапи, а мама да прибира. И когато е настинал все хленчи, а мама би трябвало да го съжалява. Разбира се, брачната половинка от дълго време е престанала да търси аргументите за такова детско държание. Тя гледа с деликатност брачна половинка си-син и се пробва да задоволява всичките му прищявки.

Мъж Лъв
Страхотният и несломим Лъв също гледа на жена си като на майка. Но първо, огненият брачен партньор се грижи да възпита вярно жена си. „ Ти би трябвало да готвиш като майка ми. Трябва да управляваш семейството като нея. “
Когато е под крилото на благата си майка, която в никакъв случай няма да го съобщи и ще го обича подобен, какъвто е, Лъвът безусловно цъфти и връзва.

Мъж Козирог
Бруталният Козирог смъква маската на самоуверен мъж незабавно щом се прибере от работа. В прегръдките на брачната половинка си той се трансформира в малко момче, което има потребност от майчина обич. Може би не е бил обичан като дете? Или може би мама е била прекомерно властна и деспотична? На кого му пука? В последна сметка по този начин Козирогът се усеща благополучен. А какво усеща съпругата-майка не е толкоз значимо.

Мъж Риби
„ Скъпа, изпечи ми кекс “. „ Мила, направи ми масаж “. „ Мамо, пусни анимационните филми. О, извинявай, желаех да кажа блага ми съпруго! “ - оправдава се брачният партньор Риби и целува жена си по бузата. И брачната половинка се радва, че е майка, тъй като скрито мечтае да превъзпита непослушното момче. За страдание, това е невероятно!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР