Общо събрание на акционерите на смесеното дружество „Пълдин туринвест” свиква

...
Общо събрание на акционерите на смесеното дружество „Пълдин туринвест” свиква
Коментари Харесай

Гергов кани общината на общо събрание на „Пълдин туринвест”

Общо заседание на акционерите на смесеното сдружение „ Пълдин туринвест” привиква на 17 юни ръководителят на съвета на шефовете Георги Гергов, който е и притежател в „ Международен панаир – Пловдив”. Срещата ще се организира в парк - хотел " Санкт Петербург ".

Поканата е отправена от предприемача до община Пловдив - съучастник в „ Пълдин туринвест” с 44 495 225 броя акции или с 25 % от капитала. През 2006 – 2007 година, при основаването на сдружението общината внесе 22 свои парцела като апорт, измежду които и в Стария град.



Дневният ред ще се преглежда на сесията на Общинския съвет на 20 май с презумпцията да упълномощи собствен представител – съветника от ГЕРБ Ясен Михайлов - по какъв начин да гласоподава на събранието. Съветът на шефовете предлага да се утвърди годишен отчет и финансов доклад на сдружението през 2020 година В дневния ред е включено и освобождение от отговорност на директорския ръб.

От поканата излиза наяве, че балансовата облага за 2020 година в размер на 1 209 133 лв. следва да бъде разпределена на покриване на загуби от минали години.

Зам.-кметът Величко Родопски предлага Общинският съвет да гласоподава „ за” по всички точки в дневния ред.

Съветници с повече опит не си спомнят в последните години да е било провеждано общо заседание на „ Пълдин тууринвест” с присъединяване на общинатаа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР