Общо прието мнение е, че те са диетични, но това

...
Общо прието мнение е, че те са диетични, но това
Коментари Харесай

Смятаме тези храни за диетични, но от тях се пълнее

Общо признато мнение е, че те са диетични, само че това не значи, че от тях не се качват килограми. Ако се пробвате да отслабнете и сте заредили кухнята си с тези храни, защото сте уверени, че не са калорични... то грешите.

Ето за какво:

Диетично кисело мляко (Йогурт)

Диетичното кисело мляко е известно измежду всички, които желаят да понижат приема на калории. Това кисело мляко съдържа по-малко калории, мазнини и захар, в сравнение с елементарното кисело мляко, само че диетичните кисели млека постоянно са по-обработени и имат повече изкуствени съставки.

В допълнение, мазнините са потребно хранително вещество, когато се употребяват умерено и ви оказват помощ да останете сити по-дълго. Ако желаете кисело мляко, по-добре е да изберете обикнове, в сравнение с диетично.

Зелен чай

Зеленият чай постоянно се характеризира като магическа напитка за намаляване. Въпреки че има доста изгоди за здравето, проучванията демонстрират, че има най-малък резултат върху загубата на тегло. Не е нездравословно да пиете чаша зелен чай всеки ден, само че е доста евентуално да загубите непотребни килограми поради това.
Снимка: shutterstock  Смятаме тези храни за диетични, само че от тях се пълнее

Оризовки

Оризовните имат доста малко калории, само че и доста малко хранителни субстанции. Ще ви трябват повече части, с цел да се чувствате сити и това няма да способства за загубата на непотребни килограми.

Диетични газирани питиета

Ако сте пристрастени към газираните питиета, може да наподобява добра концепция да пиете диетични питиета вместо елементарни. Някои проучвания обаче демонстрират, че напитките с изкуствени подсладители могат да усилят желанието за захар и да подтикват наддаването на тегло.

Нискокалоричен сладолед

Въпреки че се популяризират като по-здравословен вид, нискокалоричните сладоледи не са толкоз здравословни. Ако имат по-малко захар, те евентуално съдържат повече наситени мазнини. Ако те съдържат по-малко мазнини, те евентуално съдържат повече захар.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет също е един от най-популярните трикове за намаляване. Привържениците споделят, че понижава глада и оказва помощ при намаляване, само че има малко доказателства в поддръжка на това изказване.
Снимка: shutterstock  Смятаме тези храни за диетични, само че от тях се пълнее

Обезмаслено мляко

Обезмасленото мляко с малко или никаква лой се популяризира като по-здравословен вид, само че проучванията демонстрират, че хората, които употребяват пълномаслено мляко, нормално тежат по-малко.

Протеинови барчета

Въпреки че протеиновите барчета се смятат за здравословни, за жалост доста от тях са с високо наличие на калории, мазнини и добавени захари и те предизвикват наддаването на тегло. Ако и вие сте от хората, които постоянно си купуват протеинови барчета - оставете ги настрани или избирайте такива, които имат допустимо най-вече естествени съставки, само че не ги яжте всеки ден.

Кокосово масло

Това масло се разпространява като съдружник в изгарянето на калории, само че е богато на наситени мазнини и може да увеличи равнищата на холестерола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР