Oбщо 301 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите

...
Oбщо 301 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите
Коментари Харесай

301 сигнала за изборни нарушения получени днес в МВР

Oбщо 301 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите са получени към 18:30 часа в Министерство на вътрешните работи, оповестиха от министерството. Българска телеграфна агенция напомня, че към 15:30 часа техният брой беше 174.

Днес са издадени 212 удостоверения за гласоподаване от Министерство на вътрешните работи. От 31 октомври до момента те са общо 558.

В следобедните часове на територията на страната не са зародили катастрофи от компетентността на органите за пожарна сигурност и отбрана на популацията, свързани с произвеждането на изборите.

Вътрешното министерство припомня, че сигнали за нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са съотносими към активността на Министерство на вътрешните работи, може да бъдат подавани на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98 и на имейл , както и на особено отворените телефонни линии и електронни пощи по места в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР