Общо 218 кораба са ефективно блокирани поради решението на Русия

...
Общо 218 кораба са ефективно блокирани поради решението на Русия
Коментари Харесай

Украйна: 218 кораба са блокирани от спирането на зърнената сделка

Общо 218 кораба са " дейно блокирани " заради решението на Русия да спре присъединяване си в договорката за експорт на зърно , сподели украинското министерство на инфраструктурата, представено от Ройтерс.

, че стопира присъединяване си в договорката с посредничеството на Организация на обединените нации за експорт на селскостопанска продукция от украински пристанища след.

Тъй като Украйна няма позволение от Съвместния координационен център за прекосяване през безвредния кулоар, " 218 ​​плавателни съда са... блокирани на настоящите си позиции ", съобщи министерството посредством " Телеграм ".

Министерството сподели, че 95 натоварени кораба, които са напуснали украинските пристанища, чакат инспекция за изпращане до крайния консуматор, а 101 чакат празни инспекция на входа на украинските пристанища. 22 кораба със селскостопански артикули чакат да изоставен украинските пристанища.

, че договорката, която деблокира три от черноморските й пристанища, й е разрешила да изнесе към 9 милиона тона селскостопански товари от нейното дейно пускане.

Световната общност да не приключва зърнената договорка, като, че употребява глада като оръжие.

Припомняме, че представители на Русия, в това число президентът Владимир Путин обявиха, че  и корабите не се изпращат към в действителност нуждаещите се най-бедни страни и райони. Русия съобщи също по този начин, че, която планува да се улесни съветски експорт на храни и торове.
 Русия се възмути от обвиняванията на Съединени американски щати, че предизвиква международен апетит
Русия се възмути от обвиняванията на Съединени американски щати, че предизвиква международен апетит

Напомня, че е прекратила зърнената договорка поради безразсъдството на Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР