Общо 20 висши учебни заведения от страната участваха в двудневната

...
Общо 20 висши учебни заведения от страната участваха в двудневната
Коментари Харесай

Форум във Видин: Какво ще е бъдещето на висшето образование в България?

Общо 20 висши образователни заведения от страната участваха в двудневната „ Панорама на висшето обучение – Видин 2024 “ . Събитието се провежда за втора поредна година взаимно от Община Видин и Центъра за поддръжка за личностно развиване с предмет на активност кариерно насочване и консултиране .

Панорамата се организира в Културен център „ Жул Паскин “ и бе открита от шефа на Центъра Силвия Ставрева . Тя поздрави присъстващите и изрази вяра, че панорамата ще се трансформира в традиция и с всяка минала година от ден на ден висши образователни заведения ще се включват, с цел да показват пред видинските възпитаници специалностите, които оферират .

Участниците в събитието бяха поздравени и от заместник-кмета на Общината Борислава Борисова и началника на Регионалното ръководство на образованието Веселка Асенова .

„ Убедена съм, че всеки един от Вас, бъдещи студенти, ще откри своето образователно заведение, в което да продължи образованието си. Смятам, че доста от Вас към този момент са го създали и Ви поисквам да следвате фантазиите си. Бъдете отлични експерти и се реализирайте сполучливо както в България, по този начин и чужбина, с цел да се гордеем с Вас. “

С тези думи се обърна заместник-кметът. След това Борислава Борисова прегледа всички щандове на висшите учебни заведения и беседва с участниците в панорамата .

След приемането на еврото: Какво ще се случи със заплатите ни и с цените?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР