Тротоарни плочки пред училище в Пловдив са в окаяно състояние.

...
Тротоарни плочки пред училище в Пловдив са в окаяно състояние.
Коментари Харесай

Автобуси маневрираха по тротоар в Пловдив, ето какво остана след тях СНИМКИ

Тротоарни плочки пред учебно заведение в Пловдив са в окаяно положение. Жител на града алармира, че тази заран рейсове, които ще возят деца на екскурзия, са предизвикали вредите. Случката е от квартал „ Кючук Париж “, пред учебно заведение „ Димитър Талев “. Мъжът е угрижен, че по тротоара минават всекидневно доста майки с деца, а към този момент не е безвредно.

„ Атанас Кунчев - кмет на регион " Южен ". Кмете, скърбя, че станахте пазач, просто опитът ми с тъжби към общината демонстрира, че до момента няма нито един мой сигнал с ответна реакция.

Към обстановката от тази заран. Училище " Димитър Талев ", парк " Кронщад ". Училището е провело екскурзия, прелестно! Организаторите на превоза обаче, направиха всичко допустимо трафика в тази дребна уличка да се трансформира в 8-тото знамение на света, вкарвайки 10 автобуса пред учебното заведение. Разбира се, някои автобуси трябваше да маневрират и взеха решение, че от малко малко единствения ни непокътнат тротоар в региона, е прелестно място за това деяние.

Прилагам фотоси. Считам, че би трябвало да има наказания и възобновяване, поради стотици деца и майки, които употребяват тротоара и парка всекидневно. Благодаря авансово, “ написа Живко Тасев.

„ Задължително възобновяване за сметка на транспортната компания!, “ изиска различен пловдивчанин.
 
„ И по какъв начин ще се потвърди, че е отговорна транспортната компания. Както се вижда там е имало някакъв ремонт, тъй като плочките са разнообразни и най-вероятно по този начин са си свършили работата компанията, която е направила този ремонт. Вижда се, че по старите плочки по-късно, където също е минал рейса, няма разбърквания. Най-много санкция за погрешно паркиране може да му се наложи, само че не и възобновяване на тротоара, което отново ще би трябвало да се свърши от общината с нашите пари, “ разяснява мъж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР