Общинско предприятие Организация и контрол на транспорта обяви обществена поръчка

...
Общинско предприятие Организация и контрол на транспорта обяви обществена поръчка
Коментари Харесай

Купуват резервни части за светофарите в Пловдив за 270 000 лв.

Общинско дружество " Организация и надзор на превоза " разгласи социална поръчка за доставка на техническо съоръжение за светофарни уредби, съставни елементи за поддръжка на микропроцесорни контролери и други съставни елементи за оборудванията, свързани със Системата за ръководство на трафика (СУТ), съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

В обсега на поръчката се плануват периодически доставки на светодиодни светофарни секции, лед модули, микропроцесорни контролери, ПВЦ сенници, ПВЦ конзоли, алуминиеви конзоли, зумер, съставни елементи за поддръжка на микропроцесорни контролери и други съставни елементи за СУТ. Резервните елементи са нужни за разнообразни светофарни уредби, работещи на територията на община Пловдив. Основно условие е да са нови, без очевидни и скрити недостатъци, произлизащи от дизайна, материала, направата или опаковката им. 

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 270 000 лева без Данък добавена стойност. Крайният период за подаване на предложения или заявки за присъединяване е до 5 август в това число.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР