Общинският съветник в София Карлос Контрера подаде оставка като председател

...
Общинският съветник в София Карлос Контрера подаде оставка като председател
Коментари Харесай

Карлос Контрера подаде оставка като председател на комисията по „Транспорт и пътна безопасност“ към СОС

Общинският консултант в София Карлос Контрера подаде оставка като ръководител на Комисията по превоз и пътна сигурност. Това излиза наяве от обява във Facebook профила му.

Още през вчерашния ден той е обмислял напускането на поста, само че „ чашата е преляла през вчерашния ден “.

„ Конкретният мотив, довел до решението ми и решението на Вътрешна македонска революционна организация да се отдръпва, е от вчерашното съвещание на комисията по превоз, което към този момент преля чашата. ГЕРБ верифицираха с подписа на отрасловия си общински консултант по превоза Зафир Зарков, дивотиите на Демократична България и Борис Бонев. С два нарочни отчета заложиха страшни бомби в превоза за идващите месеци. Първият е с безусловно ненавременното и урбулешко решение да сменят поголовно номерация и показатели на линии в наземния превоз. Това ще породи заплашителен безпорядък и го сториха през главата ми.

Вторият е безусловно недомисленото напрягане да се пуска нощният превоз при липса на рейсове и водачи. И в допълнение, не получих поддръжка за отчета ми за процедури за доставка на рейсове за потребностите на Столичния автотранспорт “, написа той. 

„ Подадената през днешния ден оставка е плод на изгубеното доверие сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, само че не непременно “, написа Контрера.

Ето и цялата обява: 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР