Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера изритал багажа на 87-годишна

...
Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера изритал багажа на 87-годишна
Коментари Харесай

Съветник от ВМРО рита багажа на 87-годишна жена в метрото

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера изритал багажа на 87-годишна бездомна жена в метрото.

За това описват пред NOVA две девойки, участвали на случилото се.

Самият Контрера призна за случая във „ Фейсбук”, определяйки свидетелките като „ джендър активистки”, а обвиняванията им като „ злостна акция в обществените мрежи”.

Твърди, че ритнал багажа, тъй като бил зарязан, а едно от девойките даже протегнало ръка да го удари.

„ Бяхме на метростанция „ Сердика” към 20:30 ч. в петък вечерта. Една баба ни помоли да ѝ помогнем с багажа, защото ѝ тежеше. Докато разговаряхме с нея, Карлос Контрера слизаше надолу по стълбите и във очевидно нетрезво положение стартира да рита багажа”, показва Ивелина Пламенова една от свидетелките на случая.

Тя твърди, че общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация се държал „ много нагло”: „ Каза, че този багаж пречел”.

Според Ивелина Пламенова политикът декларирал, че е неразрешено да се оставя багаж на стълбите, че той пречел на придвижването и оставянето му било рисково.

Другата свидетелка, Ирина Кръстева, споделя, че когато му направила забележка, Контрера почнал да я дърпа.

„ Питах го кой е. Той ме хвана подмишница и ми сподели, че в този момент ще ми каже кой е и стартира да ме влачи до билетния център. Беше доста високомерен”, показва Кръстева.

Двете свидетелки декларират, че когато пристигнали, извиканите поради разправията служители на реда, не разпитали Контрера, само че му създали забележка.

С помощта на двете девойки потърпевшата жена е подала тъжба на идващия ден в Трето районно полицейско ръководство в София.



От пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация са съобщили, че до момента в който тече следствието на случая общинският консултант няма да разяснява станалото.



Колко ни коства един столичен общинар

Общинарят, нападнал служител на реда на мач – с обвиняване

Общински консултант от Движение за права и свободи в ареста за побой на мъж

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР