Общинският съвет в Кюстендил измисли любопитен начин да пести от

...
Общинският съвет в Кюстендил измисли любопитен начин да пести от
Коментари Харесай

Общинари в Кюстендил се местят в килийно училище, за да пестят ток

Общинският съвет в Кюстендил измисли любопитен метод да пести от сметките за отопление. Съветниците ще организират съвещанията си в килийното учебно заведение, а своята постройка ще дават на няколко служби през целия зимен сезон, заяви Нова телевизия. 

Залата, в която до момента общинските чиновници в Кюстендил провеждали сесиите си, е с южно ревю. За да се употребява слънчевата топлота по-ефективно, от общината решили там да настанят чиновниците от няколко служби, които са на 8-часов работен ден и стоят по през целия ден в общината. " Там са настанени техническите служби в огромна зала, в един по този начин огромен офис, който от това, което виждам и разбирам, даже се оказва доста потребен, защото доста експерти са на едно място и по този метод доста по-бързо се вземат решение проблеми и проблеми ", изясни Иван Андонов, ръководител на Общински съвет Кюстендил. 

След измененията се оказало, че няма място за общинските съветници. Затова от идната сесия те се нанасят в Килийното учебно заведение - паметник на културата, където очакват да им е топло. В Кюстендил се надяват новата конюнктура да е поръчител, че съветниците ще демонстрират чест и героизъм в решенията си.

Според някои общински съветници обаче решението за килийното учебно заведение не е изключително дейно и няма да донесе кой знае какви изгоди.

Първата сесия в килийното учебно заведение ще бъде в сряда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР