Общинските съветници дадоха съгласие Община Ловеч да кандидатства с проектно

...
Общинските съветници дадоха съгласие Община Ловеч да кандидатства с проектно
Коментари Харесай

Община Ловеч ще кандидатства с проект за модернизация на образователната среда в СУ „Тодор Кирков“

Общинските съветници дадоха единодушие Община Ловеч да кандидатства с планово предложение „ Модернизация на просветителната среда в гр. Ловеч – главен ремонт, възобновяване и реорганизация на СУ „ Тодор Кирков “ по процедура BG-RRP-1.007 „ Модернизация на просветителна среда “.

Това е първият план за финансирана по линия на Механизма за възобновяване и резистентност. Гласуването сподели 26 гласа „ За “, един глас „ Против “ и два гласа „ Въздържал се “.

С това гласоподаване Общинският съвет подсигурява, че за препоръчаното планово предложение „ Модернизация на просветителната среда в гр. Ловеч – главен ремонт, възобновяване и реорганизация на СУ „ Тодор Кирков “ е обезпечена неговата резистентност. Освен това подсигурява, че съответната просветителна институция ще продължи да действа като такава, както и че няма да бъде закрита за интервал, не по-малък от 5 години след крайното заплащане към крайния адресат.

Кандидатстването става допустимо, откакто Изпълнителна организация „ Програма за обучение “ откри процедура посредством асортимент на оферти BG-RRP-1.007 „ Модернизация на просветителна среда “ за осъществяване на вложения от крайни получатели по Механизма за възобновяване и резистентност. Максималният размер на отпуснатите средства може да е 250 000 лв..
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР