Общински съветник и член на Комисията по безопасност на движението

...
Общински съветник и член на Комисията по безопасност на движението
Коментари Харесай

Член на Комисията по безопасност на движението предизвика катастрофа в София

О бщински консултант и член на Комисията по сигурност на придвижването е избягал от ПТП нощес , съобщи .

Произшествието е станало на ул. „ Драган Цанков ” и „ Кирил Видински ” при лека злополука сред две коли. Виновният шофьор  е опитал да напусне мястото на злополуката, само че е спрян на няколко пресечки от случая. Водачът е общински консултант, член на комисията по сигурност на придвижването. По-късно е открит. Това е Благовест  Георгиев на 43 години, общински консултант в Столичен общински съвет от Коалиция ПП-ДБ и Спаси София.

Виновният шофьор  е опитал да напусне мястото на злополуката, само че е спрян на няколко пресечки от случая.

Видимо е бил използвал алкохол, само че е отказал тест за алкохол и наркотични субстанции, научи NOVA.

Същия има отвод през 2007 година и през 2017 година Тогава бил открит след приложимост на алкохол 0,8 и му е отнето СУМПС за 8 м. и наложена санкция от 700 лева Задържан в районно ръководство открити са очевидци които декларират, че той е управлявал автомобила.

В позиция до медиите Групата общинските съветници на Политическа партия в Столичния общински съвет и Изпълнителния съвет на Политическа партия декларират, че правят оценка държанието на сътрудника си Благовест Георгиев като неприемливо, рисково за близките и нарушаващо освен законите и разпоредбите, само че и публичния морал. „ Ще приемем без съмнение оставката на Благовест Георгиев от позицията общински консултант ”, се споделя в позицията на партията, изпратена до медиите.

В позиция до медиите Групата общинските съветници на Политическа партия в Столичния общински съвет и Изпълнителния съвет на Политическа партия декларират, че правят оценка държанието на сътрудника си Благовест Георгиев като неприемливо, рисково за близките и нарушаващо освен законите и разпоредбите, само че и публичния морал.

„ Ще приемем без съмнение оставката на Благовест Георгиев от позицията общински консултант ”, се споделя в позицията на партията, изпратена до медиите.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР