Общинска охрана“ и полицаи предотвратиха изхвърлянето на голямо количество боклук

...
Общинска охрана“ и полицаи предотвратиха изхвърлянето на голямо количество боклук
Коментари Харесай

Хванаха нарушители в опит да изхвърлят два буса боклуци в Марица

„ Общинска защита “ и служители на реда предотвратиха изхвърлянето на огромно количество отпадък до Марица,  оповестиха от община Пловдив. 



Мъж и жена са били хванати през вчерашния ден, до момента в който изхвърлят строителни и битови боклуци на улица „ Крайречна “ до река Марица. Т е са пробвали да изхвърлят отпадък, който е бил претрупан в два огромни буса, уточни директорът на Оперативна програма „ Общинска защита “ Димитър Палашев.

При рутинния обход на рисковата зона чиновници на общинското звено, което следи за съблюдаване на публичния ред в града, са ги засекли в миг на изхвърлянето.
 Община Пловдив-->
На двамата извършители съставихме акт. Наредбата за запазване на околната среда на територията на община Пловдив планува санкция сред 300 и 800 лв. според от количеството на боклука, който се пробват да изхвърлят “, уточни Димитър Палашев.



Продължават всекидневните инспекции на чиновниците на " Общинска защита "  
и районните ръководства на МВР за нелегално изхвърляне на строителни боклуци или горене на отпадък на нерегламентирани места.

Телефоните, на които хората могат да алармират за нередности, са: Пловдивски общински инспекторат – 032625650, 032/625660, 032/633323; „ Зелен телефон “ 6-111; както и на Регионална инспекция за опазване на околната среда на: 032/ 643-245.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР