Община Варна получи сертификат за дигитално образование и дигитализиране на

...
Община Варна получи сертификат за дигитално образование и дигитализиране на
Коментари Харесай

Община Варна получи сертификат за дигитално образование

Община Варна получи документ за цифрово обучение и дигитализиране на процесите в детските градини, оповестиха от дирекция " Образование и юношески действия “. Отличието се дава от просветителния портал Училища.бг, административна платформа за детските градини - OneBook, за дигитализиране на процесите в детските градини, съгласуваност сред институции и родители и за дейно ръководство на и внедряване на осведомителните и информационни технологии.

От отрасловата дирекция показват, че със средства по националната стратегия " Информационни и информационни технологии “ е платен административен програмен продукт за детските градини. 

Програмата дава достъп на Община Варна до административни документи за осъществяване на информации и изпращане на известия до шефове, учители и родители. За детските градини преимуществото е бързата и лесна работа с електронен дневник, улеснени административни действия посредством модул за правене, предпазване и шерване на документи, шерване на файлове и запаси, както и с обезпечени опция за отдалечено образование. Родителите, от своя страна, имат опция да следят онлайн отсъствията и достиженията на детето си, неговото портфолио, могат да реализират директна връзка с учители и шеф, да се срещат се с календара със събития в съответното детско заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР