Община Варна получи голямата награда на журито на осмото издание

...
Община Варна получи голямата награда на журито на осмото издание
Коментари Харесай

Община Варна получи награда в национален туристически конкурс

Община Варна получи огромната премия на журито на осмото издание на националния конкурс “Read&Travel /Чети И Пътувай/. Отличието бе връчено в границите на XVII интернационално туристическо ревю " Културен туризъм “ 2022, което се организира във Велико Търново. Призът получи Соня Георгиева, шеф на дирекция " Туризъм “. 

В състезанието Община Варна се показа с концепцията за честването на 100 годишния празник от формалното оповестяване на Варна за морски курорт. Отразяването на знакови събития от годината на юбилея, множеството  начинания и културния календар впечатлиха интернационалното жури на състезанието, което дефинира Варна за огромната премия " Най-оригинално събитие в региона на културния туризъм за 2021г. “ в конкуренция с над 20 номинации от цялата страна, изясни Соня Георгиева. 

Община Варна получи още една премия, която е от 2021г. -  в категорията " Най-професионални туристически уеб сайтове “ за формалния туристически сайт  на Община Варна visit.varna.bg. Поради ограничаващите ограничения, премиите от предходната година бяха раздадени на актуалното издание на ревюто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР