Община Трън ремонтира основно пет улици на стойност 1 154

...
Община Трън ремонтира основно пет улици на стойност 1 154
Коментари Харесай

Ремонтират се пет улици в община Трън

Община Трън ремонтира главно пет улици на стойност 1 154 179 лева посредством Държавен фонд "Земеделие ", оповестяват от пресцентъра на регионалната администрация.

Отпуснатите средства са по план "Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински улици и тротоари в община Трън ".

Ремонтните действия са стартирали при започване на август и ще продължат 36 месеца. Четири от улиците са в град Трън и една в село Филиповци. Те ще бъдат напълно асфалтирани, ще се ремонтират тротоарите, ще се слагат нови бордюри, пътна маркировка и пътна сигнализация. Две от улиците - " Георги Бабичев " и " Пещерица " са в непосредствена непосредственост до скалния параклис "Света Петка ", което ще сътвори по-голямо улеснение и за туристите, посещаващи святото място ", е коментирала кметът Цветислава Цветкова.

Ремонтира се и улицата към Центъра за незабавна и неотложна здравна помощ, което съгласно кмета, е също от огромно обществено значение. Областният шеф Емил Костадинов през днешния ден е инспектирал ремонтните действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР