Община Търговище разработва проектно предложение, с което ще кандидатства за

...
Община Търговище разработва проектно предложение, с което ще кандидатства за
Коментари Харесай

Община Търговище обявява прием на заявления от кандидати за потребители по проекта „Топъл обяд“

Община Търговище създава планово предложение, с което ще кандидатства за финансиране на плана „ Топъл обяд “ по Програма за храни и главно материално подкрепяне 2021-2027 година

Тя е съфинансирана от Европейски обществен фонд + за даване на топъл обяд.

В осъществяване на условията по процедурата стартира и банкет на заявки от претенденти за консуматори, искащи да получават безвъзмездна топла храна всеки работен ден от седмицата.

Заявления по пример се подават в Центъра за административно обслужване на Община Търговище от 07.11.2022 година до 02.12.2022 година, в това число. Подава се и декларация за единодушие за откриване на данъчна информация. Освен от претендентите, тя се попълня и от всички пълнолетни членове на техните семейства.

Целеви групи по плана са: лица и фамилии без или с ниски доходи; лица, обект на обществено подпомагане; хора с увреждания, които са с ниски приходи и в неспособност за самообслужване; скитащи и бездомни лица и други, разказани в поканата за кандидатстване, оповестена в уеб страницата на Общината.

Дирекция „ Социално подкрепяне “ ще извърши оценка за допустимостта на претендентите.

Очаква се даването на услугата да стартира през януари 2023 година

Образци на нужните документи за кандидатстване и цялостен лист на целевите групи са оповестени в уеб страницата на локалната администрация:

Допълнително информация може да се получи на телефон 0601/68733 в Община Търговище.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР