Община Свищов подмени за своя сметка уличното осветление в 15-е

...
Община Свищов подмени за своя сметка уличното осветление в 15-е
Коментари Харесай

Свищов подмени уличното осветление в 15-те села на общината

Община Свищов подмени за своя сметка уличното осветяване в 15-е си села и стана една от дребното в страната, където не се стигна до режим на тока след повишаването на електрическата енергия.

С четвърт милион лв. за две години Община Свищов направи ново енергоспестяващо улично осветяване във всички селища. Монтирани са 1600 енергоспестяващи LED лампи като инвестицията е напълно от общинския бюджет. 

„ С което се усъвършенства интензитетът на осветеност на обитаемоте места, по-широк кръг на осветеност в обитаемоте места, защото преди една улица може да е имала едно-две тела, а в този момент има няколко тела. И макар слагането на множеството тела, икономиите са обилни в 15-е обитаеми места. По този метод инвестицията, която направихме, има към този момент възвръщаемост и резултатът е извънреден “, изясни кметът на община Свищов Генчо Генчев и разясни, че общинското управление търси други благоприятни условия за икономии след поскъпналата електрическа енергия без да се визира уличното осветяване по селата.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР