Община Разлог започна обновяването на пешеходния мост на река Язо,

...
Община Разлог започна обновяването на пешеходния мост на река Язо,
Коментари Харесай

Реновират емблематичен мост в Разлог

Община Разлог стартира обновяването на пешеходния мост на река Язо, свързващ улица „ Шейново “ и пешеходната алея с заведения за хранене и кафета в центъра на Разлог.
На място следва да бъде построен нов парапет, показващ част от традициите на Разложкия край. Автентичните знаци, които ще красят моста, са продължение на плануваните действия за възобновяване цялостната визия в града и ще добавят към този момент построените такива при започване на парка в Разлог и двата моста, наоколо до Читалището и Общината.
„ Когато едно нещо е направено крепко преди доста години, това не значи, че то не може да стане по-красиво. Придържаме се към концепцията на Община Разлог да покаже традициите ни посредством очевидна и поредна политика тук-там, през които всекидневно минава огромен поток от хора. Всеки мост ще предава част от историята на нашия край, тъй като хубостта на Разлог и нейната привлекателност са в основата за развиването на града ни като туристическа дестинация. “, разясни зам. - кметът Иван Гюров.
Следващите дейности за възстановяване визията на Разлог са ориентирани към обновяването на моста до постройката на Държавно горско стопанство „ Разлог ”.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР