Община Разлог стартира инициатива за набиране на информация за спортните

...
Община Разлог стартира инициатива за набиране на информация за спортните
Коментари Харесай

Община Разлог с инициатива за популяризиране на спорта в общината

Община Разлог започва самодейност за набиране на информация за спортните действия, осъществени на територията на общината.

По мотив обновяването на формалния уебсайт на Община Разлог, от през днешния ден всеки състезателен клуб или организация може да даде информация за своята активност. Целта на самодейността на общинска администрация е събраните данни да бъдат оповестени в актуализирания уебсайт, популяризирайки другите типове спорт. Чрез предоставената информация, експерти от общината ще отразяват и спортните триумфи на клубовете, достигайки до по-голяма публика.

Гражданите от своя страна ще имат бърз достъп до контактите на всеки един треньор и елементарно ще могат да схванат изискванията и реда за записване в даден клуб.

Общинска администрация е на заключителен стадий и в правенето на Наредба за финансово подкрепяне на детско юношеските школи на територията на община, образуване на спортни мероприятия, отличаване на изявени състезатели и спортни деятели.

В тази връзка насочваме молба към всички ръководители на спортни клубове и организации, да попълнят формуляра качен на уеб страницата на общината и да го изпратят на email:.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР