Община Пловдив има удоволствието да ви покани на 27 октомври

...
Община Пловдив има удоволствието да ви покани на 27 октомври
Коментари Харесай

В Пловдив представят проекта за Кино „Космос“

Община Пловдив има удоволствието да ви предложения на 27 октомври 2022г., четвъртък, от 17.30 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „ Борис Христов “, Пловдив ул. Гладстон № 15, ет.2  на публично показване на техническия капиталов план за Кино „ Космос “.

Проектът ще бъде показан от екипа на  фирма „ Тектоника-Б “ ООД Пловдив – (арх. Димитър Балджиев, арх. Елена Балджиева, арх. Инес Янкова), която е реализатор по публичната поръчка с предмет „ Изготвяне на механически план и практикуване на авторски контрол по време на строителството на обекта  „ Ремонт на постройка на кино „ Космос “, Пловдив, ул. Гладстон № 48 “.

Екипът е подготвил за потребностите на събитието и визуализация – 9 табла и макет, които ще бъдат  на разположение в залата.

В обществено показване на техническия капиталов план за Кино „ Космос “ ще вземат участие също: Здравко Димитров – Кмет на град Пловдив, Пламен Панов – заместник-кмет по просвета, археология и туризъм и Георги Стаменов – кмет на регион „ Централен “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР