Сестрата на Кейти Прайс казва, че тя все още няма

...
Сестрата на Кейти Прайс казва, че тя все още няма
Коментари Харесай

Кейти Прайс се зарича, че няма да напусне любимото си имение Мъки, въпреки искането за изгонване

Сестрата на Кейти Прайс споделя, че тя към момента няма да бъде изгонена от своето имение Мъки, макар че получи ново съобщение за изпъждане единствено дни след първото.

Защитавайки звездата, Софи споделя, че няма да върви на никое място на 29 май, макар че известието изисква всички жители на къщата да си тръгнат до 10 сутринта този ден. Банкрутиралата майка на пет деца, 45, получи единствено дни да освободи пространствата, обяснявайки, че разполага с към две седмици, с цел да предотврати изземването на имуществото й.

По-рано този месец отчетите сочат, че Кейти е изправена пред „ действителен риск “ да загуби своето жилище в Западен Съсекс, струващо £2 милиона, позорно известно като „ имението Мъки “, заради ескалиращи финансови усложнения. Моделът беше в новините, откакто избегна второто си чуване за фалит, избирайки да отлети до Кипър с последния си другар Джей Джей Слейтър.

Но нейната сестра и представител Софи, 34, акцентира, че тя няма да към момента няма да вървя на никое място. Тя изпрати кратк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР