Община Плевен се присъединява към инициативата Световен ден на ходенето,

...
Община Плевен се присъединява към инициативата Световен ден на ходенето,
Коментари Харесай

Община Плевен се включва в инициативата Световен ден на ходенето

Община Плевен се причислява към самодейността Световен ден на ходенето, която ще се организира на 3 октомври 2021 година (неделя) от 9.00 до 11.00 часа. Всички искащи могат да тръгнат по определен от тях пешеходен маршрут и в региона на Моста в парк „ Кайлъка “ да получат ваучър за присъединяване в лотария. Възможните направления са: Моста - Бригадирска поляна, Моста - крепостта „ Сторгозия “ - Бригадирска поляна, Моста - крепостта „ Сторгозия ” - Попската канара - Тотлебенов вал - Бригадирска поляна. От 10.30 до 11.30 часа в региона на Бригадирската поляна участниците могат да пуснат едната част от талона в урна. Томболата ще се изтегли на 4 октомври от 11.00 часа пред Туристическия информативен център в Градската градина в наличието на публицисти, като номерата на печелившите талони ще бъдат оповестени и на фейсбук страницата „ Спорт в Плевен “. Получаването на премиите ще става пред Туристическия информативен център в период до 9 октомври, събота, в това число, против втората част от талона.



Националната демонстрация Световен ден на ходенето се провежда за 29-и следващ път от Българска федерация „ Спорт за всички “ (БФСВ) с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта. Проявата се реализира под патронажа на министър Андрей Кузманов.

Спортното събитие цели да се разпространяват систематичните занимания и изключително ходенето като физическа интензивност и неговата роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус.

Присъединете се към самодейността на Българската федерация „ Спорт за всички “ - Световен ден на ходенето`2021 и предайте щафетата като обръщение за поощряване на повече хора към систематични спортни занимания, здравословен метод на живот и разпространение на спорта за всички.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР