ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо Проект BG05M9OP001-6.002-0122 „Патронажна

...
ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо Проект BG05M9OP001-6.002-0122 „Патронажна
Коментари Харесай

Община Хасково обявява подбор за наемане на специалисти по П...



ОБЩИНА ХАСКОВО
ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ
по Проект BG05M9OP001-6.002-0122 „ Патронажна грижа + “
финансиран по процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ BG05M9OP001-6.002 „ Патронажна грижа + “, Оперативна програма “Развитие на човешките запаси 2014 година - 2020 година “

Във връзка с осъществяването на Проект BG05M9OP001-6.002-0122 „ Патронажна грижа + “ финансиран по процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ BG05M9OP001-6.002 „ Патронажна грижа + “, Оперативна програма “Развитие на човешките запаси 2014г.- 2020г. “, Община Хасково афишира следните работни места:
Управител – 1 /една/ позиция;
Медицинска сестра - 1 /една/ позиция;

І. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТИТЕ

1.1. Управител - 1 бр.
Кратко изложение на длъжността: Планира, провежда, управлява и управлява всички действия по плана. Определя задачите на екипа от експерти и координира общите дейности за постигането им. Мотивира и предизвиква груповото взимане на решения. Организира създаване на процедури и правила свързани с действието на предлаганите услуги, реализира вътрешен надзор /финансов и за действието на услугата/. Представлява услугата при определяне на връзки и поддържане на контакти. Участва в правенето на самостоятелен проект за всеки консуматор. Консултира и оказва психическа и професионална поддръжка на екипа от експерти. Следи за надлежното правене и водене на документите по плана. Разпределя дилемите сред личния състав и следи за тяхното осъществяване. Изпълнява и други съответно предоставени задания, свързани с длъжността.

Минимални условия за заемане на длъжността:
Образование – висше, образователно-квалификационна степен бакалавър или магистър; Професионални посоки – „ Социални действия “, „ Психология “ или професионална област: „ Здравеопазване “ Професионален опит – най-малко 2 години в областта на обществените и медицинските услуги или управителен опит. Умения за обмисляне, ръководство, съгласуване на чиновниците в екипа и представители на външни виновни институции, навреме осъществяване и отчитане на дейностите, умения за взаимоотношение с разнообразни институции; Умения за работа с делова преписка и документооборот; Допълнителни квалификации и опит са предимство; Умения за работа с компютър и офис техника.
Място на работа – гр.Хасково, Община Хасково, Малък бизнес център, ул. „ Цар Освободител” №2, Офис 1.
Длъжността се заема, посредством подписване на срочен трудов контракт на цялостно работно време 8 часа по реда на чл.68, ал.1, т.2 от КТ с изпитателен период 6/шест/ месеца, във връзка чл.70, ал.1 от КТ.Работното място ще бъде свободно за заемане след 01.09.2021 година

1.2. Медицинска сестра – 1 бр.
Кратко изложение на длъжността: Основните действия са свързани с даване и събиране на здравна информация; Извършва промоции за здравето, предварителна защита и профилактика за болестите; Медицински и здравни грижи и дейности; Извършва операции във връзка със положението на потребителя; Оказване на незабавни и други дейности; Извършва и други спомагателни действия по документално лекарско назначение; Провежда образование в региона на здравните грижи; водене на отчетна документация-план за здравни грижи, лист за осъществени операции и дейности; Изпълнява прецизно ежедневния часови график на посещенията; Подпомага работата на обществения служащ.

Минимални условия за заемане на длъжността:
Образование – висше, образователно-квалификационна степен професионален бакалавър, бакалавър или магистър; Специалност – „ Медицинска сестра”, „ Специалист по здравни грижи”; Умения за работа с компютър; Професионален опит - най-малко 1 година трудов стаж по специалността; Личностни качества: поверителност, умеене за работа с пациенти, умеене за работа в екип, разпоредителност, комуникативност, преданост.
Място на работа – гр.Хасково, Община Хасково, Малък бизнес център, ул. „ Цар Освободител” №2, Офис 1.
Длъжността се заема, посредством подписване на срочен трудов контракт на цялостно работно време 8 часа по реда на чл.68, ал.1, т.2 от КТ с изпитателен период 6/шест/ месеца, във връзка чл.70, ал.1 от КТ. Работното място ще бъде свободно за заемане след 01.09.2021 година

ІІ. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
Заявление за постъпване на работа – пример 1; Автобиография – в свободен текст; Декларация за събитията по чл.107а, ал.1 от Кодекса на труда – по пример 2; Декларация – приложение 1 – пример 3; Копие на документ за образователно-квалификационна степен. Копие на документ удостоверяващ професионалния опит. Копие от сертификати/удостоверения от преминати образования (ако лицето има такива); Други документи предоставени от претендентите, доказващи тяхната подготовка и умения.
*При кандидатстване за повече от една служба се показват обособени комплекти с документи.

ІII. НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОРА- на два стадия:
Първи стадий
- по документи:
Втори стадий - осъществяване на изявление:

IV. МЯСТО И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ
Документи се подават персонално или посредством прокурист на следния адрес: гр.Хасково, пл. „ Общински “ №1, ет. 3, стая 309, всеки работен ден от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа.
Краен период за подаване на документите: до 16:00 часа на 27.08.2021 година
Документи, подадени след оповестения период, не се позволяват до разглеждане.

Списъци с позволените и недопуснатите до изявление претенденти, както и датата, мястото и часа на осъществяване на изявлението ще бъдат оповестени на осведомителното табло на входа на Община Хасково и на електронната страница на Община Хасково: www.haskovo.bg

За повече информация: Община Хасково,
телефон: 038/ 603 321 Донка Иванова(човешки ресурси)

***
Процедура BG05M90P001-6.002 „ Патронажна грижа+” финансирана от Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси 2014-2020г. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР