Община Габрово поиска от Агенция Пътна инфраструктура“ изграждане на трета

...
Община Габрово поиска от Агенция Пътна инфраструктура“ изграждане на трета
Коментари Харесай

Община Габрово преброява превозните средства в конфликтното кръстовище при село Враниловци, за да докаже нуждата от трета лента

Община Габрово изиска от Агенция „ Пътна инфраструктура “ създаване на трета лента за ляв завой за идващите от Габрово в посока село Враниловци, където в момента се основават конфликтни ситуации на кръстовището с Републикански път II – 44 /Севлиево – Габрово/. 

След среща сред Община Габрово, Областна администрация – Габрово и Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/ по казуса с конфликтното кръстовище, беше решено АПИ да извърши спомагателни ограничения за обезопасяване на сектора, а Община Габрово да извърши броене на придвижването на ППС във всички посоки, което да потвърди нуждата от трета лента.

Днес 29.04.2022 година в пиковите часове на автомобилно придвижване, Общинският инспекторат прави броене на ППС в региона на кръстовището. Това е второто броене през месец април. Предстои още едно броене, след което резултатите ще бъдат систематизирани и изпратени до АПИ, с цел да послужат като мотив за реорганизация на кръстовището. От своя страна Община Габрово към този момент разпореди осъществяване на осветяване в региона на кръстовището.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР