Община Габрово обяви обществена поръчка с предмет на дейности, свързани

...
Община Габрово обяви обществена поръчка с предмет на дейности, свързани
Коментари Харесай

Обявена е обществена поръчка за осигуряване на проходимост на речните корита в границите на Община Габрово

Община Габрово разгласи социална поръчка с предмет на действия, свързани с осигуряване на естествена проводимост на коритата на реките в регулация, находящи се в териториалния обсег на община Габрово.

Целта е да бъде определен реализатор, който да почисти речните корита от шубраци и дървесни материали, за попречване основаването на предпоставки за наводнения. Обекти на поръчката са:

 – Почистване на мост „ Христо Ботев “ в гр. Габрово от храстовидна и тънкостеблена дървесна растителност, от лявата страна на реката, повърхност почти 1800 м2.

 – Почистване на моста на бул. „ Хемус “,  гр. Габрово, от храстовидна и тънкостеблена дървесна растителност, от двете страни на реката, повърхност почти 750 м2.

 – Почистване в региона на основен портал на някогашен завод „ Кaпитан дядо Никола “, гр. Габрово, от храстовидна и тънкостеблена дървесна растителност, повърхност почти 200 м2.

 – Почистване на р. Шаварна в с. Музга, зад кметството, преди мост на Републикански път III-4404, от тънкостеблени върби, повърхност почти 700 м2.

 – Почистване на р. Лъкавица в с. Яворец – след мост на ул. „ 1-ви май “ от тънкостеблени върби, повърхност почти 300 м2.

Подробна информация може д анамерите в
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР