Община Чирпан има шанс да стабилизира финансовото си положение, следвайки

...
Община Чирпан има шанс да стабилизира финансовото си положение, следвайки
Коментари Харесай

Банкер оглави Общинския съвет в Чирпан

Община Чирпан има късмет да стабилизира финансовото си състояние, следвайки проект, по който ще се работи в това отношение, показа пред Радио Стара Загора ръководителят на Общинския съвет в града на Яворов Иван Станчев. 53-годишният икономист и банкер бе определен за пръв измежду равни на тържествената сесия в Чирпан, която се организира на 11 ноември.

Има зад тила си два мандата като общински консултант. Представител е на необятната локална коалиция ГЕРБ (ПП НФСБ, Политическа партия Съюз на демократичните сили, Политическа партия Български земеделски народен съюз, Политическа партия АБВ, ПД Социалдемократи, Политическа партия АТАКА), която получи 7 от общо 21 мандата в Общинския съвет. Пет са съветниците на Българска социалистическа партия, 4 – на Движение за права и свободи. Местна коалиция „ Движение ЗАЕДНО за смяна “ има трима съветници, а Политическа партия „ Нова опция “ – двама.

Конкретни ограничения за стабилизиране на общината съгласно Иван Станчев могат да бъдат набелязани откакто станат ясни резултатите от финансовата проверка, която ще бъде разпоредена. Той се надява, че въпреки и фрагментиран, съставът на локалния парламент ще загърби политическите си ползи и ще се сплоти към прагматичните решения в интерес на жителите на Чирпан.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР