Община Бургас създаде виртуална борса за свободни работни места в

...
Община Бургас създаде виртуална борса за свободни работни места в
Коментари Харесай

Виртуална борса в Бургас за свободните места в ИТ сектора

Община Бургас сътвори виртуална борса за свободни работни места в ИТ бранша. Целта е да се подкрепи растежа на фирмите, разкрили свои преставителства тук. Анкетно изследване демонстрира, че заетите в 44 от тях са 1700 души, а свободните работни места над 350.

Събраните данни от компаниите са систематизирани внов разделРАБОТА В БУРГАС в платформата Смарт Бургас. В неготърсещите работа могат да получат систематизирана информация за свободните работни места в софтуерния бранш.

Новата виртуална борса има за цел да свърже претендентите и фирмите, които имат подготвеност да разширят екипите си. Посочени са опциите за работа от офис или отдалечено. По този метод бургазлии, които желаят да се развиват в областта на осведомителните и информационните технологии, както и тези, които владеят непознати езици, могат да намерят информация за свободните работни места, условията на компаниите, да осъществят пряк контакт с работодателите и да аплайват за работа.

Компаниите ще имат опция да подават актуализирана информация, която ще се актуализира всеки месец. Базата данни е отворена и всяка компания, която желае да съобщи свободни работни места в Бургас, може да го направи през ел. поща[email protected].

Информацията за свободните работни места в ИТ и аутсорсинг бранша е налична тук:

https://smartburgas.eu/bg/rabota-v-burgas
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР