Община Бургас е готова да приеме европейското първенство по художествена

...
Община Бургас е готова да приеме европейското първенство по художествена
Коментари Харесай

Община Бургас е готова да организира европейско първенство по художествена гимнастика през 2021 година

Община Бургас е подготвена да одобри европейското състезание по художествена гимнастика през 2021 година. Това разкри заместник-кметът на Бургас доктор Лорис Мануелян, който откри шампионата за приз " Жулиета Шишманова ". Той изрече своето голямо удовлетворение, че дълги години община Бургас съумява да зареди най-стария шампионат по художествена гимнастика в България, носещ името на една от най-великите дами в този спорт и горделивост за обществото ни - Жулиета Шишманова.

Пред препълнените трибуни в зала " Младост " Мануелян сподели, че е благополучен, че още една легенда е в Бургас - президентът на БФХГ Илиана Раева. Той се обърна към нея и съобщи, че се възхищава на вярата, на ентусиазма, на хубостта, на силата и на огъня, който носи в себе си и раздава към този момент толкоз години на треньори и състезатели. Също по този начин й благодари, че е избрала да бъде в Бургас на рождения си ден, който беше през вчерашния ден. Кметът на Бургас Димитър Николов беше подготвил приветствен адрес и подарък за Илиана Раева, който й беше връчен от Мануелян.

След диалог с Илиана Раева и Мария Петрова, заместник-кметът на Бургас разгласи, че общината е подготвена да провежда Европейско състезание по художествена гимнастика през 2021 година и ще помогне и спомага това да се случи. Раева сподели на Мануелян, че в случай че получим семейството на шампионата на Европа, БФХГ дружно с община Бургас ще подарят хубав празник на бургазлии, който ще се помни дълго. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР