Община Благоевград и Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград стартират

...
Община Благоевград и Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград стартират
Коментари Харесай

Община Благоевград и ВиК изграждат нов водопровод в с. Церово

Община Благоевград и „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД – Благоевград започват действия по полагане на нов тръбопровод в с. Церово.

Той ще зарежда новостроящия се православен храм в дребното обитаемо място, както и частни парцели, които все още не са снабдени с вода.

В региона на църквата следва да бъдат положени близо 300  м. полиетиленови тръби, ф90, като с цел да бъде спестено стеснение за жителите, на сектори, на които е допустимо, ще се приложи безизкопен способ на работа.

Това е единствено един от обектите в селата, заложен за реализация през тази година.

На конференция през вчерашния ден кметът Илко Стоянов разгласи желанията на Община Благоевград за възобновяване и надграждане на значими здания и уреди в дребните обитаеми места. Сред тях са реновиране на футболни стадиони, монтиране на навеси, отделяне на кътове за отдих и други

Освен това, през актуалната година управителният екип на Община Благоевград  съумя да даде нов живот на дребните обитаеми места посредством осъществяване на разнообразни културни прояви, които бяха изнесени от рамките на града и преместени в селата. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР