Общи около 130-140 души са прибрани от Израел в България.

...
Общи около 130-140 души са прибрани от Израел в България.
Коментари Харесай

Държавата готова да прибере всички българи от Израел, мерките по летищата са засилени


Общи към 130-140 души са прибрани от Израел в България. Това съобщи транспортният министър Георги Гвоздейков пред БиТиВи за войната в Израел и евакуираните хора.

Той изясни, че полетите до Израел се правят при строги ограничения за сигурност. Изисква се време, с цел да бъде утвърден самият полетен проект. Индивидуално се утвърждава всеки един полет и занапред проведеният щаб ще направи разбор за хора, които желаят да се приберат в България. Държавата е в непрекъснато връзка с посолството ни в Израел и в случай че има искащи, ще бъде изпратен българският държавен аероплан, с цел да ги прибере, посочи Гвоздейков.

Той уточни, че ситуацията в Израел е с напрежение, а ситуацията - тежка. Има формирани коридори за трансфер, проведен превоз, който се употребява до летището в Израел, само че още веднъж при всички ограничения за сигурност. Мерките по летищата постоянно са засилени, само че при такава конюнктура във войник,а, има действен проект, който покачва равнището на сигурност и сигурност , добави Гвоздейков.
 Риск от вълна от мигранти към България след нападението над Израел вижда Асен Агов
Риск от вълна от мигранти към България след нападението над Израел вижда Асен Агов

Конституционалистът Борислав Цеков е сюрпризиран, че Радев не привиква КСНС

Той добави, че е засилена сигурността на всички интернационалните летища наоколо до България.

Припомняме, че напрежението в Близкия изток внезапно набъбна откакто в нощта против събота бойци на " Хамас " навлязоха в южните елементи на Израел, убиха десетки, а и взеха заложници, на фона на масиран ракетен обстрел от линията Газа.

публично и приготвя отговор. Посланикът на Израел в Организация на обединените нации да се " заличи терористичната инфраструктура на " Хамас ".

Вчера Израел с държавния аероплан, а тази нощ бе превозена до София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР