Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази

...
Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази
Коментари Харесай

Румен Радев: Надявам се новото правителство да не предаде нациолналните интереси

Обществото ни занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция, тъй като тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията. Спомняте си по какъв начин Бойко Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласоподават за него, тъй като Политическа партия са унищожили страната и в случай че се позволен до властта, те ще я довършат. Днес Борисов им подарява цялата власт, разяснява той.

 

Спомняте си по какъв начин Политическа партия беше окупирала цялата обществена мрежа, с цел да убеждава своите гласоподаватели, ч е ГЕРБ са мафията и би трябвало да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си по какъв начин Демократична България поведоха своите гласоподаватели на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията, през днешния ден те просят от него утвърждение и просят тъкмо някакво избавление, с цел да си подсигуряват властта. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията, разяснява той.

 

Политиката на първо място е полезности. Гласуването през днешния ден ще покаже дали депутатите от тези партии са приели ролбята да бъдат просто редови гласуващи, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР