Обожествяващият президента на САЩ индиец Буса Кришна е починал от

...
Обожествяващият президента на САЩ индиец Буса Кришна е починал от
Коментари Харесай

Индиец получи сърдечен удар от новината за болестта на Тръмп

Обожествяващият президента на Съединени американски щати индиец Буса Кришна е умрял от сърдечен припадък откакто схванал новината за заразяването на президента с, оповестява РИА Новости по информация на в. „ Индиан Експрес “.
След заразяването на Тръмп Кришна неведнъж е изпращал видеопослания с горещи пожелания за скорошно излекуване на президента и първата дама. Братовчедът на Кришна съобщил за изданието, че в неделя той се събудил сутринта, държал се обикновено, а по-късно паднал.
 Д-р Фаучи предизвестява Тръмп за имунитета му против COVID-19, той даде негативен тест за ковид Д-р Фаучи предизвестява Тръмп за имунитета му против COVID-19, той даде негативен тест за ковид
Главният инфекционист на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи счита, че американският президент Доналд Тръмп най-вероятно е развил имунитет против новия...
„ Изпадна в меланхолия, откакто разбра че Тръмп се е заразил с ковид. Почти не ядеше. Когато го закарахме в болничното заведение, лекарите споделиха, че е умрял. Причината за гибелта е сърдечен удар “, оповестява братовчеда на умрелия.
Изданието прецизира, че Буса Кришна почнал да изпитва възприятие на боготворене към Тръмп преди към четири години, откакто му се присънил американския президент.
Тръмп заяви за позитивния си тест в нощта на 2 октомври. От ограничения за сигурност беше приет в болница за няколко дни, само че от понеделник си е вкъщи. Лекуващият доктор Шон Конли заяви в понеделник, че резултатите от тестванията от последните няколко дни са негативни. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР