Обновяването на софтуера по въздуха ще започне тази есенСобствениците на

...
Обновяването на софтуера по въздуха ще започне тази есенСобствениците на
Коментари Харесай

Android Auto стигна най-сетне до автомобилите на BMW

Обновяването на софтуера „ по въздуха ” ще стартира тази есен

Собствениците на BMW към този момент се снабдяват с дълго чаканата поддръжка на Android Auto
(снимка: BMW)

Сагата с дълго чаканата поддръжка на Android Auto за коли BMW продължава няколко години. Досега немският авто производител оферираше интеграция единствено със смарт телефони на Apple, само че към този момент и притежателите на Android устройства ще получат същите улеснения.

През 2017 година BNW даже съобщи, че няма проекти да прибавя Android Auto в колите си. През декември м.г. обаче компанията заяви, че поддръжката на Android Auto скоро ще стане налична в нейните коли и по-конкретно – във всички модели BMW с фирмена система iDrive 7.0 в 20 страни по света през юли 2020 година

Сега притежателите на коли BMW в Европа започнаха да оповестяват в обществените медии, че получават Android Auto след посещаване на сервизни центрове на компанията. Изглежда BMW най-сетне обезпечи мечтаната поддръжка на Android платформата в своите коли.

Производителят на коли удостоверява пред AndroidPolice, че разпространяването „ по въздуха ” на софтуерната актуализация с поддръжка на Android Auto ще стартира през есента на 2020 година.



Собствениците на коли BMW ще бъдат уведомявани за актуализацията посредством мобилното приложение на компанията или непосредствено от мултимедийната система на автомобила. Докато не стартира автоматизираното разпространяване, нетърпеливите притежатели на BMW могат да се свържете със своя дилър или сервизния център на компанията, с цел да получат поддръжка на Android Auto.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР