Обновяване на общинските поликлиники (ДКЦ-та) както с подобряване на базата,

...
Обновяване на общинските поликлиники (ДКЦ-та) както с подобряване на базата,
Коментари Харесай

Антон Хекимян: До края на 2024 г. ще изградим първата детска поликлиника в София

" Обновяване на общинските поликлиники (ДКЦ-та) както с възстановяване въз основата, по този начин и закупуване на техника е един от целите, по които ще работя. За мен доста значима цел е построяването на първата в София детска поликлиника, която ще бъде в регион,,Възраждане ". До края на 2024 година този план може да бъде осъществен. Сигурен съм, че основаването й ще задвижи процеса и по построяването на Националната детска болница ". Това сподели претендентът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян в изявление за радио " Фокус ".

" Сред главните ми цели за София е тя да е по-чист, по-сигурен, по-подреден град, което значи спазването на стандарти за градска среда - от това по какъв начин наподобява един тротоар, до построяването на всеки огромен инфраструктурен план ", уточни Хекимян.

По думите му диалогът за София с изключение на експертен би трябвало да е и политически. " Когато става въпрос за експертност бих засегнал и друга тематика, и тя е в действителност чисто политическа, тъй като през последните години, изключително по време на ръководството на държавното управление на " Промяната ", знаем и ние като публицисти, че бяха спрени доста пари за София. 200 милиона бяха отрязани от Плана за възобновяване и резистентност тъкмо за канализация в северните региони на София. И по този метод жителите на София бяха осъдени ", акцентира Хекимян. Той регистрира, че сега се довършват 100 км канализация, а 75 км. са подготвени като планове.

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС обясни и визията си за по-чист град и решаването на транспортните проблеми в столицата. " За да свалим хората от колите, ние би трябвало да променим разбирането, че с автомобил стигаш по-бързо.  Гражданите би трябвало да бъдат уверени, че употребявайки градския превоз и метрото ще могат да стигнат по-бързо ", съобщи Хекимян и добави, че това ще се усеща и стопански, тъй като цената е 1 лев за потребление на цялата мрежа на дневна база при закупуването на годишна карта.

" Това може да е работеща опция, само че би трябвало да се подобрят връзките на градския превоз – нещо, за което аз персонално желая да работя, тъй като това значи, че хората ще знаят, качвайки се на рейса, че ще стигнат доста по-бързо. За да използваме предпочитано градския превоз, би трябвало да развиваме линиите. Планираме да създадем нови довеждащи линии, тъй като в огромен огромна част от кварталите има такива – това от вкъщи си, от блока си да стигнеш до спирката на метрото. И несъмнено, огромният инфраструктурен план, който промени лицето на София през последните години, е метрото, и той не би трябвало да стопира ", разяснява Антон Хекимян.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР