Обновената Lada Niva Bronto, фабричната офроуд версия на класическата Niva,

...
Обновената Lada Niva Bronto, фабричната офроуд версия на класическата Niva,
Коментари Харесай

Ето на какво е способна обновената Lada Niva Bronto

Обновената Lada Niva Bronto, фабричната офроуд версия на класическата Niva, се продава в Русия от шест месеца. Сега АвтоВАЗ реши още един път да подсети за опциите на бруталния всъдеход, който коства един милион рубли (12 000 евро)и пусна видео, отдадено на неговите благоприятни условия.

Във видеото, оповестено в YouTube, Niva Bronto пресича планинска река, кара по разнообразни типове неравни повърхности и се изкачва по стръмен скат. Lada Niva Bronto се предлага в няколко версии. Стандартно всъдеходът е оборудван с железни брони, релси на покрива, удължители на арките на колелата и 15-цолови джанти с гуми MT.

По-усъвършенстваната версия се добавя от истинска решетка и солидни пластмасови брони, протектори за праговете, пластмасови накладки на надкалниковите арки и фарове за мъгла. Допълнително осветяване на покрива и камуфлажна багра се оферират като алтернатива.

Рестайлинг разновидността получава климатична система, по-удобни седалки, навигация ERA-GLONASS и усъвършенствана изолираност за звук и трептения. В взаимозависимост от конфигурацията, цените варират от 939 900 до 994 900 рубли, което е по-малко от 12 000 евро.

Niva Bronto се задвижва от 1.7-литров бензинов атмосферен мотор с мощ 83 конски сили, който е смесен с петстепенна механична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела с блокиращи челен и заден диференциали.

АвтоВАЗ не разкрива какъв брой са продажбите на Niva Bronto, само че е известно, че за 11-те месеца на 2021 година в Русия са продадени съвсем 45 900 всъдехода Niva (взети са поради моделите Niva Legend и Niva Travel). Вижте повече за Bronto във видеото.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР