Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - Братя.

...
Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - Братя.
Коментари Харесай

Идва ли краят на Братя?

Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - " Братя ". Продукцията завърши излъчването си в края на предходната седмица. А финалът бе отворен, което още повече допуска, че през есента ще има продължение.

Пети сезон ще има най-много поради феновете. Феновете на сериала желаят кримипоредицата да не стопира. А щом е по този начин, най-вероятно от екипа ще измислят продължение.

Засега всичко е в ръцете на малкия екран, която излъчва епизодите. Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да съществува. Шансовете  да откажат продължение на сериала са минимални. " Братя " за малко време се трансформира в най-гледания български сериал. Актьорският състав играе съвършено функциите си. А трагичният сюжет държи феновете на тръни всяка серия, написа " България през днешния ден ".

" Братя " стартира своето лъчение на 7 септември 2020 година. За малко време лентата набра скорост и стана обичана на аудиторията. По неофициални данни това е най-гледаният роден сериал за последната година. Като побеждава в с доста останалите родни поредици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР