Габи Алън предизвика страхове, че се раздели с приятеля си

...
Габи Алън предизвика страхове, че се раздели с приятеля си
Коментари Харесай

Габи Алън предизвика опасения, че се е разделила с приятеля си Брандън Майърс, тъй като двамата престанаха да се следват в социалните медии и тя разкри, че е в своята „ера да избера себе си“

Габи Алън провокира страхове, че се раздели с приятеля си Брандън Майърс и двамата престанаха да се следват един различен в обществените медии и тя разкри, че е в своята „ епоха да предпочитам себе си “

Двойката за първи път разгласи връзката си обществено, до момента в който на почивка в Ибиса през лятото на 2020 година (на фотографията август 2020 г.)

Съчетавайки якето с няколко дънкови ботуши, Габи показва тонизирания си стомах на фотографията и преди публикувайки фотография в непосредствен проект, показваща блестящия й загар.

И до момента в който почитателите полудяха за фотографията, някои заподозряха, че положението на връзката й се е трансформирало, като един попита: „ Тя разделила ли се е с Brandon xx “.

Забелязвайки, че Габи е изтрила всички следи от Брандън от обществените си мрежи, различен отговори: „ Мисля, че да. Премахнаха съвсем всички следи от него тук.

MailOnline се свърз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР