Областният управител на Варна Марио Смърков води тайни преговори с

...
Областният управител на Варна Марио Смърков води тайни преговори с
Коментари Харесай

Варна се тресе! ПП купили най-важния човек на Румен Радев в града, обещават му да е кмет

Областният шеф на Варна Марио Смърков води секрети договаряния с Атанас Атанасов от Демократична България за поста кмет на централния регион „ Одесос “, описаха деятели от щаба на партията в града. Смърков е губернатор при всички служебните държавни управления на президента Румен Радев, само че сега, евентуално зад тила му, върти игрички с „ смяната “, твърди Трибюн.бг.
Марио Смърков има какво да изтъргува против апетитния пост. Той би трябвало да реши дали да оспори още веднъж в съда решение на Общинския съвет на Варна за продажба на общински парцели. Същото към този момент бе блокирано във Върховен административен съд за една година от неговия предходник Благомир Коцев от Промяната, за осакатяване на бюджета на Варна и прекъсване на плановете, които щяха да бъдат финансирани от покупко-продажбите.
Магистратите към този момент се произнесоха изрично, че оспорването на решението на Общинския съвет е изцяло нелегално. От „ Промяната “ и Демократична България обаче истерично упорстват Марио Смърков да употребява още веднъж правото си, планувано в закона, и да го нападна отново в съда. Тяхната цел е Община Варна да бъде с „ вързани ръце “ най-малко още за една година, с цел да не може да извършва поправки на улици, строителство на детски градини и ясли, създаване на спортни площадки.
Цената е извънредно висока, защото Смърков, надлежно и президентът, ще би трябвало да понесат целия яд на варненци, поради унижението на града. Затова офертата е – правосъдна офанзива против общината в подмяна на апетитния пост кмет на регион „ Одесос “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР