Областният управител на област Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие

...
Областният управител на област Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие
Коментари Харесай

Областният управител на Пловдив взе участие във форум на Световната банка

Областният шеф на област Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе присъединяване в двудневното събитие, на 5 и 6 март 2024г. в Гранд хотел Пловдив, проведено от Световната банка под наслов " Интегрирано териториално развиване на районите: Партньорства за нови благоприятни условия. " Събитието съставлява първата национална самодейност по Споразумение за техническа помощ на Световната банка към Министерството на районното развиване и благоустройство.
Прочетете още
„ Конференции като тези са опция за нас да извлечем положителни практики от сполучливи модели в международен мащаб и да създадем партньорствата, които са основен детайл в нашия блян към динамично и стабилно развиване. "

В събитието взеха присъединяване висши шефове на държавни и банкови институции, самостоятелни специалисти, регионални шефове, кметове, общински съветници и други представители от цялата страна и чужбина. Темата беше фокусирана върху построяването на потенциал на районните и локалните заинтригувани страни за използване на устойчиви и интегрирани подходи към районното развиване.

Инициативата даде неповторима опция за продан на хрумвания и опит сред основни фигури в региона на районното развиване, като акцентира значимостта на партньорствата за основаване на нови благоприятни условия за развиване в районите.

Областният шеф инж. Илия Зюмбилев изрази задоволство от дейното присъединяване и обмена на познания през тези два дни. " Благодарен съм за опцията да бъда част от този новаторски конгрес, където се разискаха основни въпроси за консолидираното на районните запаси и основаването на партньорства, ориентирани към реализиране на стабилно и уравновесено развиване в област Пловдив. "

Събитието завърши със мощно разбиране, че подобен тип начинания и взаимно съдействие ще допринесат за устойчивия обществен и стопански прогрес на районите в страната.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР