Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов откри новата

...
Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов откри новата
Коментари Харесай

Областният управител на Хасково откри новата учебна година в ОУ „Св.Иван Рилски“

Областният шеф на област Хасково инж. Минко Ангелов откри новата образователна година в ОУ „ Св.Иван Рилски “ в Хасково.

Заместник регионалният шеф на област Хасково Мартин Узунов също бе измежду специфичните посетители по случай първия образователен ден.

С балони и цветя стартира тържеството в двора на образователното заведение. Областният шеф на област Хасково инж. Минко Ангелов поздрави най-сърдечно управлението, учителите и  учениците.

„ На Вас, скъпи учители, се пада нелеката задача да поддържате „ огъня на знанието “ у Вашите възпитаници. Всяка нова образователна година продължавате задачата си да подхранвате обичта на децата към българската история, просвета, обичаи и българския език. Нека ученолюбието на възпитаниците Ви в никакъв случай не стихва и те да бъдат жадни за нови знания. Надявам се и тази година да научат един от най-важните уроци – да бъдат виновни и стойностни хора. С началото на образователната година се откриват нови благоприятни условия и провокации. Още с първия учебен звънец се отваря вратата на науката и познанието. Усвоете знанията и опита на Вашите учители, скъпи възпитаници. Приемете образеца им за безрезервност и целенасоченост. Имайте безстрашие и блян към фантазиите си! Бъдете виновни към себе си и другите! “, сподели в словото си господин Ангелов.

Той поздрави и родителите като изрази, че няма по-ценно от това всеки родител да даде на детето си най-правилното образование и да го трансформира в заслужен жител. „ Подхранвайте любовта на потомците си към „ четмото и писмото “. Желая Ви здраве и ползотворна година!На добър час! “, пожела още регионалният шеф на област Хасково.

Г-н Ангелов и господин Мартин Узунов заведоха първокласниците до техните класни стаи и им пожелаха триумф, както и да натрупат доста познания през първата им образователна година.

В ОУ „ Св.Иван Рилски “ учат 1025 възпитаници. 144 са  първокласниците през актуалната образователна година.

Директорът Тонка Ченгелова, заместник-директорите Виолета Желева и Христина Черкезова пожелаха на всички ученици година, изпълнена с доста триумфи и ползотворна работа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР