Областният управител на Габрово Ралица Манолова подкрепя съвместните усилия на

...
Областният управител на Габрово Ралица Манолова подкрепя съвместните усилия на
Коментари Харесай

Продължават срещите на областните управители от Северна България, Габрово ще домакинства предстоящата такава през август

Областният шеф на Габрово Ралица Манолова поддържа взаимните старания на районните управляващи за реализация капацитета на териториите.

Тя се включи през днешния ден в среща на регионални шефове от Северна България, която бе домакинствана от регионалния шеф на област Плевен Иван Янчев. Това е следващата работна полемика за осъществяване на взаимни действия за поощряване на туризма в България.

Областните шефове на области Габрово, В. Търново, Разград, Русе, Плевен, Силистра, Шумен и Ловеч разискаха постигнатия прогрес по самодейността „ Централна Северна България – Ела и преживей “ и предложиха нови благоприятни условия за развиване на основаната по тяхна самодейност фейсбук страница

Предстои основаването и на профил в Instagram, който също ще разпространява забавни локални начинания с туристически капацитет. Ще бъде иницииран конкурс за лого на самодейността, както и конкурс за рисунка, обвързвана с туризма. Набелязани бяха и начинания с юношески аудитории и инфлуенсъри.

В рамките на срещата бяха разисквани общи административни проблеми и следва да бъдат дискутирани препоръчаните от регионалните шефове решения с представители на Министерски съвет.

Домакин на идната обща среща през август ще бъде Областна администрация – Габрово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР