Областният управител на Габрово Кристина Сидорова (на снимката) заяви намерението

...
Областният управител на Габрово Кристина Сидорова (на снимката) заяви намерението
Коментари Харесай

Областният управител на Габрово обмисля да съди Корнелия

Областният шеф на Габрово Кристина Сидорова (на снимката) съобщи желанието си да търси правосъдна отговорност от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която през вчерашния ден обществено упрекна регионалните шефове на Габрово и Сливен, че на изборите са работили против Българска социалистическа партия.

Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на вчерашната, първа след изборите конференция разгласи, че „ на доста места регионални шефове, назначени от президента Радев, работеха за „ Левицата “ и даде образец с регионалните шефове на Сливен и Габрово, като уточни, че има доказателства за това.

Областният шеф на Габрово Кристина Сидорова отхвърли да е пособия на една или друга политическа мощ

и посочи, че по време на предизборната акция е работила за положителната организация на вота и само съгласно пълномощията на регионалния шеф.

По думите на Сидорова изказванията на Нинова са оскърбителен.

„ Обмислям да подхваща правосъден иск и в правосъдна зала тя да потвърди това, което през вчерашния ден сподели за напън върху държавни чиновници, за нарушавания, които приписва на мен. В момента се

поучавам с юристи и имам вяра, че справедливостта и истината ще спечелват и госпожа Нинова ще спре да лъже обществено в народен ефир “.

Кристина Сидорова е член на Българска социалистическа партия от 18 години. Била е депутат в 44-ото национално заседание, а преди този момент - общински консултант в Габрово. Тя е измежду опозиционерите в партията и съперник на политиката на Корнелия Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР