Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви конкурс

...
Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви конкурс
Коментари Харесай

​Търсят главен инспектор по безопасност на храните в Монтана

Областната дирекция по сигурност на храните в Монтана разгласи конкурс за основен контрольор, научи BulNews.bg. Позицията е за отдела по надзор на храните.
Работата на инспектора е да подкрепя активността на шеф отдела по отношение на осъществяване на заповедите на шефа на ОДБХ при осъществяване на държавната политика на БАБХ на територията на област Монтана. Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър, IV младши сан с най-малък професионален опит от най-малко 2 години.
Допълнителните умения и квалификации, които се изискват са претендентите да имат минималните и характерни условия, които са планувани в нормативните актове за заемане на длъжността. Професионалната област, в която би трябвало да имат умения е ветеринарна медицина, хранителни технологии и други.
Минималният размер на главната заплата е 780 лв., като главният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – писмена разработка на тематика „ Хигиена на храните. Официален надзор при произвеждане и предложение на пазара на първични материали и храни, добавки в храните и материали в контакт с храните, за обезпечаване на сходството със законодателството в региона на храните “ и изявление.
Крайният период за подаване на документи е до 14 декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР