Областна администрация Хасково очаква кандидати за работа по обявени свободни

...
Областна администрация Хасково очаква кандидати за работа по обявени свободни
Коментари Харесай

Трима млади стажанти търсят в Областна

Областна администрация Хасково чака претенденти за работа по оповестени свободни позиции по Програма „ Старт на кариерата ” за претовареност през 2019 година Програмата дава опция на младежи до 29 година без трудов стаж по специалността, които са приключили висше обучение и са регистрирани в дирекции „ Бюро по труда ”.

Позициите са две в Дирекция " Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност " за млади експерти в направление право, администрация и ръководство, стопанска система, архитектура, строителство и геодезия.

Обявена е и една позиция в Дирекция " Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността " за млади експерти в направление администрация и ръководство, стопанска система, информатика и компютърни науки.

До 19 октомври 2018г. включително,кандидатите подават в дирекции „ Бюро по труда ” по регистрация или по електронен път комплект документи със Заявление за кандидатстванепо Програмата. Те показват ведомствата, за които аплайват и съответните работни места.Всяко лице може да кандидатства по едно и също време за три работни места, само че додве работни места при един шеф по Програмата.

При явяване на изявление претендентите би трябвало да показват: копие от документ за приключено висше обучение /диплома, увещание, академична справка/, автобиография. В регионална администрация Хасково интервютата ще се проведат на 14 ноември 2018 година.

След асортимент въз основа на одобрени от министъра на труда и обществената политика критерии и осъществяване на изявление от работодатели, записаните в дирекциите “Бюро по труда ” безработни младежи ще бъдат назначавани на трудово правно отношение за период от 9 месеца.

Подробности за кандидатстване по стратегия „ Старт на кариерата “ в Дирекция „ Бюро по труда “ Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР