Обикновено всяка година след излизането на iPhone потребителите установяват някои

...
Обикновено всяка година след излизането на iPhone потребителите установяват някои
Коментари Харесай

Apple призна: iPhone 15 има проблем

Обикновено всяка година след излизането на iPhone потребителите откриват някои дребни бъгове и недостатъци, които Apple бързо поправя със софтуерен ъпдейт.
 iPhone 15 Pro и дефектите, с които идва новият смарт телефон
iPhone 15 Pro идва с недостатъци

Кой би очаквал

Тази година наподобява проблемите за новата серия са малко повече от нормално, като преди няколко седмици в мрежите плъзнаха фотоси на iPhone 15 с фабрични недостатъци, а малко по-късно потребителите започнаха да се оплакват и от прегряване на новите телефони.

В събота Apple удостовери недоволствата и заяви, че е идентифицирала няколко казуса, които могат да накарат новите iPhone да стават по-горещи от предстоящото, в това число неточност в софтуера на iOS 17.

Първоначално Apple сподели, че устройството може да се усеща по-топло през първите няколко дни след нови настройки или нараснала фонова интензивност.
 Снимка 636132

" Друг проблем включва някои скорошни актуализации на приложения на трети страни, които ги карат да претрупват системата ", сподели Apple, добавяйки, че работи с разработчиците на приложения върху корекции, които са в развой на стартиране.

Приложенията на трети страни, причиняващи казуса, включват играта Asphalt 9, Instagram и Uber, съгласно компанията.

Instagram към този момент поправя казуса с приложението си с актуализация на 27 септември.
 Снимка 633501

Предстоящата промяна на неточности в iOS 17 няма да понижи продуктивността за справяне с температурата на iPhone.

Компанията също по този начин съобщи, че iPhone 15 Pro и Pro Max не страдат от прегряване заради дизайна си, като новите титаниеви рамки водят до усъвършенствано разпръскване на топлината спрямо предходните модели от неръждаема стомана.

Apple също акцентира, че казусът не съставлява риск за сигурността на потребителите и няма да повлияе на дълготрайната продуктивност на телефона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР