Обикновено свързваме думите любов и страст с жар и горещина.

...
Обикновено свързваме думите любов и страст с жар и горещина.
Коментари Харесай

ЗОДИИТЕ, които знаят правилния подход в любовта

Обикновено свързваме думите обич и пристрастеност с плам и жега. Такива са и огнените зодии. Техни представители са Лъв, Овен и Скорпион и безспорно дават отговор на тези характерности.

Знаците, че любовта си отива

За тях на война и в любовта всичко е разрешено. Борбени са и не се стопират пред поставените си цели. Точно тази тяхна убеденост ги прави толкоз мечтани и привлекателни.
5 зодиакални знака ще станат по-богати през февруари 2022 година
През февруари 2022 година Водният тигър ще стане пълновръстен настойник. И той ще диктува изискванията си. През втория месец от годината 5 зо...
Прочети повече
Те знаят по какъв начин да разнообразят връзката си, да изненадат половинката си и да създадат нещата една концепция по-интересни. Те са извънредно изобретателни и умеят да си служат с досетливост. С тях няма да скучаете, а срещите в никакъв случай няма да са еднообразни.

Тези зодии постоянно се влюбват мощно и надълбоко и за тях разделите са прочувствени и мощни. Огнените знаци ще се пробват да ви пазят в миналото даже повече от нужното. С тях можете да се чувствате сигурни, разкрепостени и свободни. Тяхната дързост в живота ще ви дава нужното персонално пространство и ще поддържа интереса във взаимоотношенията ви постоянно жив.

За близките представителите на тези зодии може да се демонстрират като егоистични, високомерни и безчувствени, само че когато ги опознаете, осъзнавате, че техните близки и другари са приоритет. Те мъчно позволяват някого до сърцето си, само че когато го създадат, връзката е дълбока и забележителна.

Мъжете от тези зодии откриват любовта след 30 години

Те тъжат дълго след раздели и имат склонността да се връщат при някогашните си, поради спомените и възприятията си. Тяхната прочувственост е неприятен консултант, който би трябвало да се научат да ръководят по-рационално.
Пазете се от тези ЗОДИИ - от време на време те като че ли нямат усеща
Дева Обикновено тяхното безчувствие е по-скоро маска, зад която крият страстите си и даже пред тях да застане човек, растърсващ цялата...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР